Make-up tutorials voor die nonchalante look

Make-up tutorials voor een natuurlijke look
Make-up tutorials zijn er voor alle gelegenheden. Hier een overzicht van enkele fijne tutorials die ons helpen om die Franse look te creëren.
Total
0
Shares

Make-up tutorials zijn onze redding. Van eye tutorials, basic tutorials tot skincare tutorials; er zijn genoeg plekken waar je de beste tips kunt opsteken om een ster te worden in make-up. We zetten enkele tutorials op een rijtje zodat je die natuurlijke look kunt omarmen.

Less is more: make-up tutorial voor iedere dag

Concealer en minimale make-up zijn de perfecte basis om je eigen look te omarmen. Hier een dagelijkse tutorial die handig is als je op zoek bent naar een nieuwe routine.

Smokey eye op de Franse manier

Een smudgy cat-eye geef die ‘ik kom net uit bed en heb mijn make-up van gisteren nog op maar zie er alsnog fantastisch uit’ look. Violet Grey legt uit hoe ze dit doet.

Make-up tutorial van een Parisienne

Oké, ze is zonder make-up ook al nagenoeg perfect. Maar toch geeft deze Parisienne met zo min mogelijk producten een tutorial dat je helpt om in tien minuten die natuurlijke look te creëren.

Het geheime wapen van effortlessly chic

Rode lippen geven een extra boost aan iedere outfit. Hier een tutorial voor hoe Franse vrouwen dit als hun geheime wapen gebruiken.

Het allerbelangrijkste van alle stappen: de huid

Als je huid verzorgd is, wordt het alleen maar makkelijker om die natuurlijke look te creëren. Wil je alle geheimen ontdekken over de skincare van Franse vrouwen? Hier dan enkele tips van Jeanne Damas die je op weg helpen.

Meer tips of meer make-up tutorials?

Neem dan even een kijkje op de Youtubekanalen van Justine Leconte, Marine Lenel of Vogue France. Hier vind je meer dan genoeg mooie suggesties over hoe je de minimale stijl kunt toepassen om je eigen look nog meer te verbeteren. En naast tips voor make-up vind je hier ook andere suggesties voor alles wat met schoonheid te maken heeft.

Total
0
Shares

Lekkere parfums voor de echte boekenliefhebber

Lekkere parfums zijn er gelukkig in overvloed. Een parfum brengt je naar een andere wereld, net als boeken. Ontdek de meest dromerige en lekkerste parfums voor de echte boekenwurm.

You May Also Like