Dit is waarom Franse vrouwen zo charismatisch zijn

Charisma-Franse-Vrouwen-An-jugendstil-painting-of-the-streets-of-Paris-with-a-stylish-parisienne-dressed-in-black-suit-walking-on-the-sidewalk
Franse vrouwen zijn charismatisch, dat is gewoon een feit. Maar hoe komt het dat ze zoveel charisma hebben?
Total
0
Shares

Franse vrouwen charismatisch? Absolutement! Charisma en Franse vrouwen gaan hand in hand. Maar hoe komt dat toch met die Franse vrouwen? Waarom zijn ze zo boeiend? Afgezien van hun haar, hun stijl en hun schoenenkast die jaloersmakend zijn, kunnen ze een voorbeeld zijn voor iedere vrouw om hun charisma te vergroten. Vooral Parisiennes bieden genoeg inspiratie voor de niet-Franse vrouw om hun uitstraling eens even een tandje harder te laten shinen.

Ze hebben die ‘ik ben heel ver weg’ blik in hun ogen

Franse vrouwen kijken naar je alsof ze naar een horizon staren. En die blik doet menigeen mannen- en vrouwenhart sneller kloppen. Denk aan de zwoele blik van Brigitte Bardot, de onschuldige ogen van Emmanuelle Béart of de ‘ik ben aan de andere kant van de zee’ blik van Isabelle Adjani.

Dat ze ook nog eens beeldschoon zijn, helpt natuurlijk ook wel een beetje mee.

Oké, natuurlijk houdt de gemiddelde Franse vrouw wel van een winkelmiddagje. Maar over het algemeen investeren ze in kledingstukken die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Zo behouden ze hun eigen klassieke stijl, zijn ze respectvol naar zichzelf omdat ze hun lichaam alleen hullen in kwaliteit en besparen ze op de lange termijn ook nog een beetje geld.

Franse vrouwen kiezen een stijl die bij hen past en bouwen hier een garderobe omheen. Zo blijven ze het dichtst bij zichzelf en laten ze zich niet leiden door wat anderen van hen verwachten.

De Franse vrouw en haar taal

Ja, natuurlijk konden we niet verder met deze lijst zonder de Franse taal te noemen. En deze leent zich natuurlijk voor meer dan genoeg expressie. De taal van de liefde spreekt voor buitenlandse oren tot de verbeelding en geeft dat ene stukje extra aan mensen die zich met deze taal uitdrukken.

Het zelfvertrouwen van de Franse vrouw

Franse vrouwen stralen zelfvertrouwen uit. Ze hebben een sterke persoonlijkheid en zijn trots op wie ze zijn, wat ze ook uitdragen in hun modekeuzes.

Franse vrouwen hebben daarbij ook nog innerlijke allure. Ze hebben vaak een intrigerende mix van mysterie en intelligentie, zijn vaak goed opgeleid en hebben een brede kennis van kunst, cultuur en literatuur, wat hen interessante gesprekspartners maakt. Daarbij hoort ook het omarmen van het ouder worden en het accepteren van de werking van de natuur.

Verzorging in plaats van make-up

Franse vrouwen besteden veel aandacht aan hun uiterlijke verzorging. Ze hebben vaak een natuurlijke, gezonde uitstraling en besteden tijd aan hun huidverzorging, haar en algemeen welzijn. Hun prioriteiten liggen niet bij hoe goed ze kunnen contouren, maar bij hoe goed ze bijvoorbeeld hun huid verzorgen.

Levensgenieters pur sang

Oké, we weten nu dat Franse vrouwen charismatisch zijn. Maar Franse vrouwen weten als geen ander wat genieten betekent. De Fransen hebben zelfs een reputatie voor het genieten van het leven. Ze waarderen goede maaltijden, wijn, kunst en andere culturele ervaringen. Dit enthousiasme en levensvreugde maakt hen charismatisch en inspirerend.

Meer inspiratie voor de Franse stijl? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina.

Total
0
Shares
Make-up tutorials voor een natuurlijke look

Make-up tutorials voor die nonchalante look

Make-up tutorials zijn er voor alle gelegenheden. Hier een overzicht van enkele fijne tutorials die ons helpen om die Franse look te creëren.

Comments2

Comments are closed.

You May Also Like