Franse parfums die je innerlijke Française doen ontwaken

Parfumfles en tips voor de heerlijkste parfums
Franse parfums, wie houdt er niet van? Op zoek naar dat ene bijzondere parfum, en het liefst in de Franse stijl? Hier zetten we zeven parfums op een rijtje die je helpen om je innerlijke Française te omarmen.
Total
0
Shares

Een parfum geeft je uitstraling net dat beetje extra en kan je zelfvertrouwen ook nog eens een boost geven. En als het ook nog eens om Franse parfums gaat? Alors, dat is natuurlijk magnifique!

Frederic Malle – Portrait of a Lady: een tijdloos Frans parfum

Franse parfums zijn vaak tijdloos. Zo ook Portrait of a Lady. Een parfum met een klassiek, bloemachtig, vrouwelijk, uniek en tijdloos karakter? Oui oui! Deze weelderige en verleidelijke geur combineert bloemige en kruidige tonen met een vleugje patchouli en wierook, waardoor het dé keuze is voor vrouwen met een uitgesproken stijl.

Dior – Gris Dior: door de lavendelvelden en Franse bossen

Deze geur van Dior heeft een kruidige en houtachtige geur die doet denken aan de lavendelvelden en bossen van het Franse platteland. Subtiel en toch gedurfd, is dit parfum een echte unisex keuze voor de stoere vrouw.

Chanel – Coco Noir: de girlboss van Franse parfums

Waar waren we geweest zonder de tijdloze stijl van Chanel? Klassiek en toch modern, dát is Coco Noir. De oriëntaalse en houtachtige tonen onderstrepen dat ook. Een sensuele geur wordt hiermee ook gegarandeerd.

Diptyque – Eau Rose: de geur van een rozentuin in Frankrijk

Dit Franse parfum van Diptyque heeft zoveel bloemig charisma dat je het gevoel hebt alsof je door een rozentuin loopt. Wil je je op het kasteel van Belle en het Beest wanen? Dan biedt Eau Rose uitkomst.

Maison Margiela Replica – Lazy Sunday Morning: witte gordijnen op het platteland

Een luie zondag morgen, met een croissant, koffie en een briesje door de witte gordijnen… Deze geur heeft een zachte en bloemige geur die doet denken aan de rustige en serene ochtenden op het Franse platteland.

Diptyque – Fleur de Peau: parfum vol natuurlijke schoonheid

Een sensueel en delicaat Frans parfum dat de essentie van de huid vangt. Met tonen van muskus, iris en roze peper creëert het een subtiele en verfijnde geurervaring die de natuurlijke schoonheid omarmt.

Serge Lutens – La Vierge de Fer: lelies in de spotlight

Een betoverende geur met een complexe mix van bloemige, kruidige en houtachtige tonen. Het roept een gevoel van mysterie op en belichaamt de creatieve en artistieke geest van Serge Lutens. Met lelies in de spotlight, en terecht.

Meer inspiratie voor de Franse stijl? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina.

Total
0
Shares
Charisma-Franse-Vrouwen-An-jugendstil-painting-of-the-streets-of-Paris-with-a-stylish-parisienne-dressed-in-black-suit-walking-on-the-sidewalk

Dit is waarom Franse vrouwen zo charismatisch zijn

Franse vrouwen zijn charismatisch, dat is gewoon een feit. Maar hoe komt het dat ze zoveel charisma hebben?

Comments3

Comments are closed.

You May Also Like