Villanelle uit ‘Killing Eve’ en haar fantastische gevoel voor stijl

Villanelle uit Killing Eve en haar geweldige stijl, Jodie Comer
Villanelle uit de serie ‘Killing Eve’ is op fashion gebied een personage dat eindeloos veel inspiratie biedt voor je eigen garderobe. Waarom is haar stijl zo prachtig en hoe kun je inspiratie halen uit haar stijl?
Total
2
Shares

Niet alleen de personages uit Killing Eve vielen op; alleen de garderobe van hoofdpersonage Villanelle was al het kijken waard van deze serie, geschreven door Phoebe Waller-Bridge.

Villanelle en haar ‘Sens du style’

Villanelle, gespeeld door Jodie Comer, heeft een behoorlijk indrukwekkende ‘sens du style’. Het niet bepaald een type voor een capsule garderobe, bijvoorbeeld. Villanelle draagt vaak onverwachte en opvallende kledingstukken. Haar outfits zijn creatief, vooruitstrevend en soms zelfs choquerend. Ze combineert verschillende stijlen, patronen en texturen op een manier die haar onderscheidt van de traditionele normen van mode.

Villanelle is een meesterlijke huurmoordenaar en verleidster. Haar garderobe draagt bij aan het versterken van haar rol als femme fatale. Haar elegante en verleidelijke outfits dragen bij aan haar manipulatieve en mysterieuze uitstraling, waardoor ze onweerstaanbaar en gevaarlijk tegelijk lijkt.

Wat maakt haar fashion sense zo onderscheidend?

Haar garderobe weerspiegelt haar persoonlijkheid. Villanelle is een complex en excentriek personage, en haar kleding weerspiegelt dit. Haar garderobe is gedurfd, flamboyant en vol eigenzinnige stijlkeuzes, die passen bij haar zelfverzekerde en provocerende karakter.

Kleding is voor haar een visuele expressie van haar emoties. Villanelle gebruikt haar kleding als een vorm om zich uit te drukken. Haar outfits kunnen haar gemoedstoestand, gevoelens of zelfs haar manipulatieve bedoelingen communiceren. Ze gebruikt mode als een instrument om anderen te verleiden, te intimideren of te misleiden.

Kortom, de fantastische garderobe van Villanelle in Killing Eve draagt bij aan haar intrigerende persoonlijkheid, emotionele expressie en versterkt haar rol als femme fatale. Het is een belangrijk element dat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht en het karakter van de show.

Hoe kun je inspiratie halen uit de kledingkast van Villanelle?

Luister, het zal nooit een aanrader zijn om ook maar een seconde Villanelle als voorbeeld te nemen in het leven. Tenzij het natuurlijk om haar gevoel voor stijl gaat. Hier enkele tips die je kunt toepassen om je meer als Villanelle te kleden.

  1. Durf te experimenteren: Laat je inspireren door Villanelle’s gedurfde en eclectische kledingkeuzes. Durf buiten de gebaande paden te gaan en combineer verschillende stijlen, patronen en texturen. Wees niet bang om op te vallen en je eigen unieke look te creëren.
  2. Creëer contrast: Villanelle combineert vaak onverwachte elementen in haar outfits. Speel met contrasten door het mixen van vrouwelijke en stoere stukken, of het combineren van luxe en alledaagse items. Dit voegt interesse en dynamiek toe aan je look.
  3. Focus op details: Let op de details van Villanelle’s outfits. Ze besteedt aandacht aan accessoires, zoals statement sieraden, opvallende schoenen of bijzondere hoeden. Deze details kunnen een outfit transformeren en een persoonlijk tintje geven.
  4. Speel met kleur: Villanelle’s garderobe omvat een breed scala aan kleuren, van heldere en levendige tinten tot gedurfde en donkere kleuren. Durf te experimenteren met verschillende kleurcombinaties en gebruik kleur als een manier om je stemming of persoonlijkheid uit te drukken.
  5. Wees zelfverzekerd: Het belangrijkste aspect van het vertalen van Villanelle’s stijl naar je eigen look is zelfverzekerdheid. Draag wat je leuk vindt en wees trots op je eigen unieke stijl. Laat je inspireren door Villanelle’s zelfvertrouwen en draag je outfits met een zelfverzekerde houding.

“I killed two people last night after I tried really hard not to.”

Villanelle

Meer mode inspiratie? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina.

Total
2
Shares
Franse zangeres Carla Bruni

Franse zangeressen die je zeker moet kennen

Franse zangeressen zijn er in overvloed, met dromerige stemmen, gitaren en prachtige liedjes. Hier een beknopt lijstje van een paar die je in ieder geval moet kennen.

You May Also Like